Tjänster hos Annorlunda Konsult

Annorlunda Konsult erbjuder flera produkter och tjänster som kan hjälpa dig att skapa struktur, sätta mål och få ut mer av ditt arbetsliv.

Utvärdering och utredning

Anna Jakobsson Lund har arbetat med utvärdering och utredning i offentlig sektor sedan 2000 och har stor erfarenhet av ta fram underlag för lärande i både projekt och ordinarie organisation. Om du ansvarar för en verksamhet som behöver en genomsyn, kontakta Anna för mer information och referenser

Att sätta mål och följa upp

Utbildning för ledare eller arbetsgrupper i verksamheter som behöver ny riktning och ett mer strategiskt sätt att tänka. Går igenom verktyg för att skapa tydliga, mätbara och modiga mål samt hur målen ställs upp för att leda fram mot resultat.

Projekt med Effekt

Utbildning för styrgrupper. Fokus ligger på att uppmärksamma de fallgropar som finns med projektarbetet och ersätta dåligt fungerande arbetssätt med nya, mer medvetna, metoder.

Processledning

Anna är utbildad processledare och van att leda diskussioner i större och mindre grupper. Målet med processledningen är alltid att kunden ska få hjälp att komma längre i processen, och se den aktuella frågan från fler perspektiv.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>